"Усі ми смертні". Путін відзначився цинізмом на зустрічі з матерями загиблих солдатів

Російський диктатор Володимир Путін провів зустріч із матерями загиблих на війні проти України військових. Він вважає, що солдати досягли своєї мети у житті, передають Патріоти України.

Диктатор зазначив, що в Росії від ДТП та алкоголю помирає по 30 тисяч людей. "Важливо те, що всі ми смертні, ми всі під Господом, і ми колись із цього світу все підемо. Це неминуче. Питання в тому, як ми жили", - сказав Путін.

При цьому глава Кремля заявив, що російські солдати, які воювали проти України і загинули, нібито "жили", "їхні цілі досягнуті", їхнє життя "виявилися значними".

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...