"Усі на зустрічах їдять та п'ють каву. Тільки Путін нічого не їсть", - Клімкін

Колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін розповів деякі подробиці поведінки президента Росії Володимира Путіна на офіційних зустрічах.

Президенту Росії Володимирові Путіну під час зустрічей подають воду окремо, на переговорах він нічого не їсть. Такими спостереженнями поділився ексміністр закордонних справ України Павло Клімкін в інтерв'ю в суботу, 3 жовтня, передають Патріоти України.

"У нього (Путіна) все це дуже хитро побудовано. На всіх цих самітах він нічого не їсть. Ніколи не бачив, щоб Путін щось їв... Він нічого не їсть. Усі їдять, потрібно якесь печиво під каву перехопити, а Путін... Реально не пам'ятаю, щоб він щось їв", – розповів він.

Путін поводився так само на переговорах у Мінську в лютому 2015 року, коли уклали другі Мінські угоди. І його поведінка спрацювала, вважає Клімкін. "Путін у якийсь момент почав вводити в оману Меркель, і це тотально змінило цей особливий контакт... Щодо Макрона – це на шляху", – спрогнозував екс-міністр.

"Я це передбачав": Ілон Маск знову заговорив про поразку України після скандальної статті Politico

четвер, 18 квітень 2024, 16:53

Американський мільярдер Ілон Маск відзначився черговою скандальною заявою про російсько-українську війну. Цього разу винахідник видав, що нібито передбачає поразку України. При цьому Маск заявив, що кінець війни на користь Росії легко передбачити. Про ...

Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...