"Усі помремо, головне - заради чого": Путін порівняв втрати РФ у війні з ДТП

Російський диктатор Володимир Путін на зустрічі з нібито матерям учасників війни проти України порівняв втрати особового складу РФ зі смертями в ДТП і від алкоголізму, передають Патріоти України.

Як президент РФ заявив на зустрічі, відеозапис якої опублікували російські ЗМІ, що російська влада "розділяє біль" матерів, які втратили синів на війні проти України. Водночас лідер країни, що приховує інформацію про свої бойові втрати, порівняв смерть на війні з автомобільними аваріями та іншими поширеними причинами смерті в Росії.

"Звичайно, це величезна трагедія. Це порожнеча, яку нічим не заповнити, коли немає близької людини, тим більше сина. Але, ви знаєте, що мені в голову приходить: у нас в ДТП гинуть приблизно 30 тисяч осіб, від алкоголю – приблизно стільки ж. Буває, на жаль. Так життя складається. Життя – складне і різноманітне, складніше, ніж десь на папірцях написано. Ми ж всі під Господом, під Аллахом, під Христом, я не знаю – всі, хто вірить у вищі сили, це не важливо, якої він релігії дотримується, – ми всі смертні, ми всі під Господом. І ми коли-небудь з цього світу все підемо. Це неминуче. Питання в тому, як ми жили", – заявив Путін.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...