"Усі в траурі, у бараку тиша": Окупанти змусили "Волину" коментувати теракт в Оленівці (відео)

Російські окупанти після масового вбивства українських військовополонених в Оленівці змусили полоненого командира 36-ї окремої бригади морської піхоти майора Сергія Волинського ("Волина") коментувати теракт. Відео поширив пропагандист Андрій Руденко, передають Патріоти України.

Росіянин запитав воїна, для чого вбили українських захисників, "Волина" відповів, що і сам не розуміє для чого вбивати людей, котрі чекали на обмін.

У відповідь на маніпулятивні питання "Волина" натякнув, що українських воїнів вбили росіяни, аби вплинути на психіку та моральний стан інших полонених.

"Дуже страшна трагедія сталася. З нашого барака було видно жовте світло, розрив. Ми чули крики. Ситуація жахлива, знайти слова, щоб описати її, – дуже важко. Я думаю, ця ситуація вплине і на психіку людей, які перебувають у полоні, і на людей, які можуть потрапити в полон. Буде страх і в учасників подій, і у рідних, і у близьких. Зараз наші рідні та близькі дуже переживають через те що трапилося. Досі достеменно не відомо, хто загинув. Усі в шоці. Пояснень ніхто не знаходить, усі в траурі. У бараку тиша. Трапилася велика біда. Люди пройшли через пекло. Грубо кажучи всі чекають вдома довгоочікуваної свободи і на фінішній прямій відбувається така трагедія", - сказав "Волина".

"Тиснуть на флангах": Український військовий розповів про тактику РФ під Часовим Яром

четвер, 18 квітень 2024, 9:55

Російсько-українська війна триває й РФ продовжує активно штурмувати позиції Сил оборони в районі Часового Яру, сказав в ефірі телемарафону командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої штурмової бригади Юрій Федор...

"Партнер другого сорту"? Позиція Заходу щодо Києва викликала хвилю невдоволення в Україні

четвер, 18 квітень 2024, 9:40

В Україні викликала хвилю невдоволення оперативна допомога західних країн Ізраїлю, оскільки українці вже понад два роки перебувають під масованими російськими обстрілами, передають Патріоти України. "Очевидно, що українці спостерігають різницю в підхо...