"Усі відмовилися": Дружина розповіла чоловіку-окупанту, що у РФ назрівають бунти через указ Путіна про мобілізацію


Дружина російського окупанта, який воює в Україні, поскаржилася, що в країні-агресорці назрівають бунти через указ Володимира Путіна про "часткову" мобілізацію. За її словами, багато громадян РФ намагаються ухилитися від служби у ЗС РФ, передають Патріоти України.

Також жінка закликала чоловіка-окупанта подумати, як він збігатиме з України. Фрагмент телефонної розмови опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України.

На початку розмови жінка спитала у окупанта, чи продумав він план втечі на випадок приближення української армії. "Так що ви, це, не йдете звідти? Так, а раптом це увійдуть, ти будеш звідти йти якось? Ти продумав, якщо що, як звідти звалювати?", – запитує дружина загарбника.

Також вона "підбадьорила" загарбника ганебним станом справ у Росії після оголошення Путіним мобілізації. Окупанту розповіли, що багато громадян країни-агресорки відмовляються йти на війну.

Більше того, жінка наголосила, що деякі представники місцевої влади в РФ закликають усунути диктатора Путіна від влади.

"Там уже, якщо що, в Росії мало не переворот йде. Зрозумів? Нові гарнізони вже нікого не відправляють сюди. Формують – усі відмовляються мобілізуватися. У багатьох областях хотіли оголосити повну мобілізацію, але депутати всі відмовилися – ці мери, зрозумів, – ніхто не мобілізуватиме. Пишуть все на Путіна, щоб усунути від влади", – каже дружина окупанту.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...