"Усі загрози очевидні": Заява Буданова про замахи на Путіна викликала метушню в Кремлі

У Росії сполошилися після слів начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова про те, що на російського диктатора Володимира Путіна було скоєно кілька невдалих замахів. Спростовувати це кинувся особисто прессекретар глави Кремля Дмитро Пєсков, передають Патріоти України.

Він видав, що безпека диктатора "забезпечується на належному рівні". Заяву Пєскова тиражують пропагандистські ЗМІ РФ. Після заяви Буданова про те, що українській розвідці відомо про кілька невдалих спроб замахів на Путіна, у Кремлі не на жарт сполошилися. Запевняти, що диктатору нічого не загрожує і він просто купається у променях "всенародного обожнювання" кинувся сам Пєсков.

При цьому він знову взявся кивати в Україну. "Усі загрози від київського режиму очевидні. Тому безпека першої особи забезпечується на належному рівні", – розносять пропагандисти РФ цитату Пєскова. Примітно, що таким чином спотворюють слова Буданова практично всі прокремлівські ЗМІ РФ. Вони в новинах про сказані начальником ГУР слова незмінно зазначають, що ці невдалі спроби нібито робила Україна руками своїх спецслужб – і голова ГУР це "визнав". Хоча нічого такого Буданов не говорив.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...