"Уся країна чекає": Путін заявив, що хоче пересадити росіян назад на "Москвичі" (відео)

У Росії після того, як купувати автомобілі іноземного виробництва стало неможливо через санкції, заявили про відродження випуску "Москвича". Про це на брифінгу сказав президент РФ Володимир Путін, передають Патріоти України.

Президент Росії заявив, що вся країна з нетерпінням чекає на той час, коли нові "Москвичі" почнуть сходити з конвеєра.

Путін також намагався похвалити інший автомобіль, зроблений у РФ — "Аурус". Але навіть сам зізнався, що російські конструктори втілили модель авто в життя завдяки іноземним інженерам та імпортним деталям.

Відомо, що російський президент уже поставив завдання перед вітчизняними виробниками випустити сотні нових "Москвичів". Серед них мають бути й електромобілі. Необхідні деталі для комплектування сподіваються доставляти із "дружніх країн" за допомогою "Камазів".

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...

Бояться намірів Путіна: Країни Балтії будують укріплення на кордоні з Росією, - Financial Times

четвер, 18 квітень 2024, 10:50

Естонія значно зміцнить східний кордон НАТО з Росією. Сотні посилених бункерів буде побудовано як частину нової оборонної лінії для захисту країн Балтії - і, як наслідок, всього західного оборонного альянсу - від нападу Росії, передають Патріоти Україн...