Усіх - у розхід: В армію РФ мобілізують хворих на СНІД і туберкульоз, а потім "списують" заднім числом (перехоплення)

У Росії в армію мобілізують з будь-яким захворюванням, навіть хворих на гепатит, СНІД, з онкологією і туберкульозом. Проте якщо такі "воїни" залишаються в живих, їх "списують" заднім числом та без грошей. Про це розповіли в Головному управлінні розвідки Міноборони України. У відповідному перехопленні - монолог хворого військовослужбовця РФ, передають Патріоти України.

Військовий 5 омсбр каже, що хворий на вірус імунодефіциту. У складі підрозділів 1 АК 8 А він був такий не єдиний. Проте після кількох м'ясних штурмів їх залишилось у живих небагато.

"Коротше, у мене імунітет збився, я ж говорю, бл*дь, ну ця ж вічуха, бл*дь. Та й вони, бл*дь, записали це саме. Прийшов через два дні якийсь дядько, бл*дь, не знаю, каже, давайте так, коротше, пацани, якщо ви зараз напишете рапорт, що ви, коротше, ну, не маєте жодних претензій до цього, до вищого керівництва ось цього батальйону нового, куди вас запхали, бл*дь, то ви, каже, зараз їдете додому", – розповів росіянин.

Зважаючи на його слова, після участі у першому м'ясному штурмі російському військовому вже було не до обіцяних грошей. Тому він погодився написати рапорт.

Росіянина попередили, що зарплату за січень він не побачить. "Ну, думаю, на*уй вона мені вср*лася. Заднім числом відправлять мене (додому)", – вважає він. Хворий військовий РФ каже, що лише в його підрозділі погодились їхати додому без "зароблених" грошей "16 людей, у кого гепатити там, підозра на туберкульоз, у кого легені, пухлина в голові".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...