Усіх на фронт: У Москві бійці Росгвардії мобілізували будівельників, які займалися зведенням траси - у них відібрали документи (відео)

У країні-агресорі Росії продовжуються масові рейди з вилову потенційних смертників для відправлення їх на війну в Україну. При чому ловлять чоловіків уже не лише співробітники військових комісаріатів разом із поліцейськими, а й бійці Росгвардії, передають Патріоти України.

Так, силовики увірвалися в одну з громад і забрали до військкомату будівельників. Про це повідомляє Telegram-канал ВЧК-ОГПУ.

Затримані в Москві геодезисти та будівельники назвали те, що відбувається "свавіллям". Примітно, що у гуртожитку, де проводився рейд, розташовувалися робітники, які будували одну із трас.

"Тут свавілля відбувається. Нас просто привезли і все. Забрали документи, зараз хочуть насильно посадити в автобус і відвезти в частину. Співробітники поліції перешкоджають цьому. Документи нам не віддали. Паспорт та військовий квиток забрали, повістку ми не отримали, припис теж не отримали", – поскаржився будівельник.

Дорогою до військової частини деякі мобілізовані почали втрачати свідомість. При цьому один із призовників упав із такою силою, що розбив головою скло в автобусі. "От у таких умовах везуть. Без документів, без усього. Вже люди непритомніють" – видав громадянин РФ.

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...