"Усіх збадьорили... Все нормально": Пригожин уперше після зникнення дав оцінку своєму заколоту (відео)

Засновник ПВК Вагнер зізнався журналістам, що вважає результат свого невдалого військового повстання в Росії "нормальним".

Засновник приватної військової компанії "Вагнер" Євген Пригожин уперше прокоментував результат своєї спроби державного перевороту в Російській Федерації. Відповідне відео опублікував Telegram-канал "NEXTA Live" 26 червня.

В оприлюдненому сюжеті Пригожин пізно ввечері їде на автомобілі, паралельно спілкуючись із представниками ЗМІ.

На запитання одного з журналістів про те, як він оцінює результат останніх подій, Євген Пригожин відповів, що результат "нормальний".

"Усіх збадьорили", — сказав засновник ПВК "Вагнер" журналісту.

На відео також можна побачити, як жінка, яка слідувала за автомобілем, побажала Пригожину "допомоги Божої", потиснула йому руку і сказала, що молиться за нього.

Нагадаємо, що 25 червня прессекретар Кремля Дмитро Пєсков повідомив, що кримінальну справу стосовно Євгена Пригожина буде припинено, після чого він "піде в Білорусь". Він також заявив, що стосовно найманців ПВК "Вагнер" не буде переслідувань.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...