Усім би таких орендодавців? Князєв знімав у центрі Києва квартиру площею... 133 м² за тисячу гривень, - прокурор

У четвер, 18 травня, прокурор заявив, що колишній голова Верховного Суду Всеволод Князєв орендував квартиру площею 133 квадратних метри в центрі Києва за тисячу гривень. Про це стало відомо під час судового засідання, на якому Князєву обирають запобіжний захід, передають Патріоти України.

Прокурор Віталій Гречишкін зазначив, що сторона захисту Князєва сама подала протокол оренди цієї квартири, коли подавала заперечення проти позиції обвинувачення. Цей документ датований листопадом 2017 року.

У цій квартирі екс-голова Верховного Суду фактично проживає, також там проходив обшук під час розслідування справи про корупцію у ВС, стверджує прокуратура.

Нам у коментарі Князєв відмовився сказати, як йому вдалося так недорого орендувати велику квартиру в центрі Києва. Пояснив це тим, що це не стосується цієї справи, тобто справи про корупцію у Верховному Суді. Стверджує, що ця інформація стосується не тільки його, а й третіх осіб, тому нібито не може її розголошувати.

Водночас адвокат Князєва Іван Староста зазначив, що договір зафіксували ще у 2017 році. «Сума, яка була зафіксована, вона ще з 17-го року була, просто тривала пролонгація. Тому, очевидно, можемо припускати, що там не вносили зміни, але договір це так, для розуміння», — сказав адвокат.

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...