"Усім журналістам такий трансфер буде?": Осадчу після інтерв'ю у Трускавці на вокзал доставили з мигалками (відео)

На дводенному зʼїзді фракції "Слуга народу" у Трускавці (Львівська область) побувала відома українська журналістка та телеведуча Катерина Осадча. Її перебування там не обійшлося без пригод, зокрема, по завершенню інтервʼю з нардепами та президентом України Володимиром Зеленським для програми "Світське життя", журналістку на вокзал доставив поліцейський мікроавтобус з мигалками. Інших журналістів така вибірковість обурила, передають Патріоти України.

Про перебування Осадчої у готелі Rixos Prykarpattya на зʼїзді "слуг" свідчать фото та відео на її сторінці у Instagram. Зокрема, телеведуча опублікувала фрагменти, де вона на камеру спілкується з президентом України Володимиром Зеленським та його першим заступником, на якого недавно скоїли напад, Сергієм Шефіром.

Одразу після інтервʼю Катерина Осадча опублікувала відео з поліцейським мікроавтобусом, у який сіла вона та члени знімальної групи. Відео супроводжувалося підписом: "Взяли інтервʼю? А тепер поїхали".

Після цього телеведуча сфотографувалася з правоохоронцями, які її супроводжували, та написала, що якби не вони, то довелося б їй "махати потягу в слід". Очевидно, що Осадча запізнювалася на потяг до Києва, тому скористалася допомогою правоохоронців.

Журналістська спільнота такому трансферу для Осадчої здивувалася. Зокрема, журналістка "Укрінформу" Ангеліна Страшкулич задалася питанням: "Усім журналістам буде забезпечено такий трансфер?" і позначила сторінку Поліції Львівської області.

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...