Усім зрозуміло, що "король то голий": Експерт оцінив, чи може Путін застосувати ядерну зброю проти України

Сьогодні Путін звернувся до росіян і оголосив про часткову мобілізацію. Також він сказав, що схвалює бажання окупованих територій України приєднатися до Росії, а потім Росія отримає право на захист своїх територій будь-якою зброєю, включаючи ядерну.

Про те, чи може Путін застосувати ядерну зброю проти України ексклюзивно ТСН.ua розповів експерт, ведучий спеціаліст Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенко при МІД Станіслав Желіховський.

"Гіпотетично він може оголосити Україні повномасштабну війну та застосувати будь-яку зброю, зокрема ядерну. Але я хотів би тут нагадати, що ситуація з Кримом була зовсім іншою. Крим був автономною республікою, і так чи інакше Путін в цій обгортці показував, ніби це вирішило саме кримське суспільство... Зараз же у Путіна немає таких козирів, страху світової спільноти перед ним, адже всі розуміють, що російську армію можна здолати і ми бачимо це завдяки успішному Харківському контрнаступу ЗСУ. Усім зрозуміло, що "король то голий"", - сказав Желіховський.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.