Услід за Макроном: Шольц заявив, що хоче продовжувати переговори з Путіним

Канцлер Німеччини Олаф Шольц услід за президентом Франції заявив про бажання продовжувати переговори з російським диктатором путіним. Політик переконаний, що потрібно підтримувати контакти з Кремлем. Канцлер Німеччини вважає перемовини з диктатором необхідними. Про це Олаф Шольц заявив під час зустрічі з громадянами в Ессені, передають Патріоти України.

Цим аргументує своє бажання Шольц

Олаф Шольц пояснив свою позицію тим, що неодноразово проводив телефонні розмови з кремлівським диктатором та навіть мав з ним зустріч у Москві. Тому очільник німецького уряду вважає необхідним підтримання цих контактів. "І я говорю чітко, що продовжу це робити (проводити переговори – ред.)", – заявив Шольц.

Макрон також за перемовини з Путіним

Напередодні такою ж заявою відзначився і президент Франції Еммануель Макрон, який заявив що переговори з кремлем потрібно продовжувати і дискутувати з тими, хто не підтримує цю позицію.

Свою позицію Макрон аргументував тим, що ніхто у світі не хоче, щоб з Росією вела переговори Туреччина, а відмову від контактів з Кремлем французький президент назвав "формою фальшивої моралі, яка знесилює Європу".

Варто зазначити, що після повномасштабного вторгнення Росії до України Макрон дуже часто проводив телефонні розмови з Путіним, за що його часто критикували. Однак, як стверджує сам Макрон, контакти стали рідшими після звірств росіян у Бучі.

"Вік - це єдине, що нас об'єднує": Байден дотепно висміяв Трампа

неділя, 28 квітень 2024, 13:52

Президент США Джо Байден на вечері Асоціації кореспондентів Білого дому розкритикував колишнього президента Трампа, проти якого він збирається провести матч-реванш у день виборів цієї осені. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. "Вік ...

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...