"Услышать Донбасс": "Холодний душ" для тих, хто вважає, що там потрібно організувати вільну економічну зону", - генерал ​Забродський про форум "Русский Донбасс"

Забродський про форум "Русский Донбасс": "Холодний душ" для тих, хто вважає, що там потрібно організувати вільну економічну зонуВ Україні є категорія політиків, які вважають, що на Донбасі вже "все закінчилося". Про це в інтерв'ю Цензор.НЕТ заявив нардеп "Європейської Солідарності", учасник війни проти російських окупантів Михайло Забродський, зазначають Патріоти України.

"А от у Донецьку нещодавно відбувся форум "Русский Донбасс". Ми не часто звертаємо увагу на такі події у цих недореспубліках. Але там вкотре пролунало: "Мы будем русским государством". Йдеться про включення до Російської Федерації як якесь національне утворення. Ось і "холодний душ" для тих, хто вважає, що треба якомога швидше провести там вибори та організувати вільну економічну зону, щоб відбудувати наш чудовий Донбас. Цей форум – чіткий для нас сигнал про те, що наміри у них залишаються незмінними. І в таких умовах говорити про вибори якось зовсім недалекоглядно", - наголосив парламентар.
Крім того, Забродський заявив, що в разі зміни влади в РФ на кардинальні зміни в питаннях війни на Донбасі та окупації Криму чекати не варто.
"Якщо говорити про так званих лідерів опозиції, яких там затримують і відправляють у колонію, то є неоднозначна інформація, що очікує нашу країну. Бо попри протистояння із Володимиром Путіним, Навальний робив чимало неоднозначних заяв стосовно Криму, та й України в цілому. Тому я б не пов’язував напряму зміну влади із кардинальним проривом у питаннях війни на Донбасі та анексії Криму. Все, що можна, ми маємо зробити самі", - підсумував нардеп.
Нагадаємо, раніше пропагандистка, головна редакторка російського державного телеканалу RT та інформаційного агентства "Россия сегодня" Маргарита Симоньян на форумі в Донецьку закликала включити український Донбас до складу Росії.

Enfant terrible Європи: Орбан вимагає, щоб призначені Євросоюзом Україні гроші віддали Угорщині

неділя, 28 квітень 2024, 9:05

Економіка Угорщини потерпає від корупційної та авторитарної влади. Однак рятувати її мають, на думку тих, хто розвів цей бардак, має ЄС. Ппоросійський прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявляє, що гроші ЄС, які надають Україні, насправді мають дава...

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...