Усього дві умови: У США розповіли, що змусить РФ почати переговори з Україною (відео)

Переговори між Україною і Росією залишаються за межами горизонту, проте вони все ж можуть відбутися, якщо буде виконано дві умови. Про це заявив експредставник Держдепартаменту США Курт Волкер. передають Патріоти України.

За його словами, зараз можна навіть не починати розмови про те, що двом воюючим країнам настав час домовлятися, адже це неможливо. Головна причина в тому, що цього не хоче сам Кремль, незважаючи на публічні заяви про необхідність дипломатичного діалогу.

Звідси у Курта Волкера виникло цілком логічне запитання: "З ким ви збираєтеся вести переговори?". Є речі, які могли б змінити позицію РФ стосовно того, що потрібні реальні переговори, а не їхня видимість.

"Путін зацікавлений у тому, щоб знищити Україну, захопити її. Він зробив свою політичну ставку на це. Що могло б змінити орієнтацію Росії, так це, по-перше, зміна Володимира Путіна на іншого лідера. А по-друге, якщо росіяни зазнають поразки і для Росії стане зрозуміло, що вони не можуть продовжувати війну, тоді для них з'явиться можливість прийти до якогось переговорного врегулювання", — зазначив Курт Волкер.

Окремо він додав, що в результаті всі російські війська мають бути виведені з території України, а кордон знову стати мирним.

Але поки що, як зазначив представник США, він не бачить з боку РФ бажання вести переговори і розмовляти загалом.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...