Успішно контратакують: ЗСУ звільнили ще два села на околицях Ізюму, - депутат міськради

Депутат Ізюмської міськради Максим Стрельник заявив, що ЗСУ звільнили села Співаківка та Заводи, розташовані по обидва боки річки Сіверський Донець. Про це він розповів в ефірі "Еспресо", додаючи, що українські захисники продовжують вдалі контратаки навіть попри велике скупчення ворожих військ, які, до речі, є деморалізованими, передають Патріоти України.

"На Ізюмському напрямі продовжуються запеклі бої. Російські окупанти також намагаються просуватися у бік міста Слов’янська, Барвінкового з метою оточення наших військ у зоні Операції Об'єднаних сил. Однак ЗСУ і сили ТРО тримають оборону і завдають контрударів противнику по флангах, – розповів він. – Сподіваємося, нашим військовим вдасться закріпитися на звільнених рубежах, і вони зможуть продовжити свій контрнаступ, результатом якого стане звільнення Ізюма".

Депутат додав, що попри те, що на Ізюмському напрямку є велика кількість окупантів, вони деморалізовані. Натомість українське військо вмотивоване та готується до подальшого контрнаступу.


"Російські загарбники зараз постійно маневрують, деякі сили вони перекидають на Сєверодонецький, на Лиманський напрямки. Також подекуди заходять їхні резерви. Тож важко оцінити, скільки саме окупантів перебуває на Ізюмському плацдармі. Проте це близько від 20-25 батальйонно-тактичних груп, які складають серйозну загрозу для нашої армії. Проте все ж в Ізюмі противник деморалізований, натомість наше військо повністю вмотивоване, щоб продовжити свій контрнаступ", - зазначив він.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...