"Успішно" відбили атаку ЗСУ: У Мінборони РФ визнали загибель двох старших командирів під Бахмутом

Міністерство оборони РФ визнало загибель на Бахмутському фронті двох високопоставлених офіцерів. Стверджується, що вони особисто керували боєм. Про це повідомляє прес-служба Міноборони РФ, передають Патріоти України.

Так, росіяни визнали загибель командира 4-ї мотострілецької бригади полковника В'ячеслава Макарова. Як заявляється, він особисто керував боєм, перебуваючи на передовій. "ЗС РФ відбили атаки батальйонної тактичної групи ЗСУ південніше населеного пункту Красне в ДНР. Дві атаки противника були відбиті. В ході відбиття третьої атаки командир бригади був важко поранений і загинув під час евакуації з поля бою", – стверджують окупанти.

При цьому російське Міноборони, звичайно ж, заявило про астрономічні втрати ЗСУ в людях і техніці в ході цього бою. Другим загиблим офіцером виявився заступник командира армійського корпусу з військово-політичної роботи полковник Євген Бровко. Він теж чомусь "керував діями особового складу" на передовій, але вже, як стверджується, на іншій ділянці.

"В ході бою з відбиття однієї з атак полковник Євген Бровко героїчно загинув, отримавши множинні осколкові поранення", - заявили в Міноборони РФ.

При цьому стверджується, що окупантам вдалося відбити всі атаки якихось "націоналістів" північніше і південніше Бахмута, нібито не допустивши жодного прориву.

Масована атака "Шахедів" на Харків: У місті спалахнули відразу три пожежі (фото)

субота, 4 травень 2024, 12:59

У ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. За попередніми даними, постраждали чотири особи, серед них – одна дитина. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), передають Патріоти Укр...

Росія планує відправити в Україну понад тисячу "священників" РПЦ – ЦНС

субота, 4 травень 2024, 12:22

Росія планує відправити у зону бойових дій понад тисячу так званих "священиків" РПЦ. Вони, за задумом керівництва цієї структури, надаватимуть "духовну допомогу" російським окупантам, що вбивають людей на території чужої країни, передають Патріоти Укр...