Усунути Кличка, антиконституційна спроба №2: Топ-пропагандист "слуг" назвав кандидатуру на пост голови КМДА, котрого хоче поставити Банкова

За задумом "слуг", обраному киянами міському голові відводиться роль "англійської королеви" з правом засідати в Київраді та підписувати постанови, а податки містян де-факто витрачатиме "губернатор", призначений "найвидатнішим діячом сучасності"

60-мільярдний бюджет столиці має опинитись в руках "слуг"

Головою Київської міської державної адміністрації (КМДА) можуть призначити міністра розвитку громад і територій України Олексія Чернишова. Про це повідомляти журналіст Сергій Лещенко в Telegram, зазначають Патріоти України.

За його словами, це може статися до кінця серпня: вже наступного тижня Чернишова можуть звільнити з посади міністра.

“Олексій Чернишов може бути призначений головою Київської міської державної адміністрації до кінця серпня, повідомляють Наші інсайдери. Вже наступного тижня на позачерговій сесії його можуть звільнити з посади міністра ЖКГ”, – йдеться в повідомленні.

Лещенко нагадав, що наразі головою КМДА є Віталій Кличко, який поєднує посаду з постом мера Києва.

  • У жовтні 2019 року президент Володимир Зеленський призначив Олексія Чернишова головою КМДА замість Михайла Бно-Айріяна.
  • 4 березня 2020 року Чернишов увійшов до оновленого складу Кабміну в якості міністра розвитку громад і територій.

"У небі – F-16. Під крилами – ракети США. Цілі знищено!": В ефірі вже лунає те, що лише переслідувало у кошмарах "соколів Путіна"

понеділок, 20 травень 2024, 17:49

В одній із бригад тактичної авіації льотчики Повітряних сил ЗСУ вже відпрацьовують бойові місії на авіаційному тренажері F-16, наданому Чехією. . Начальник групи обслуговування тренажерів зазначає, що отримання цієї сучасної платформи стало справнім ...

"Україна усвідомлює, що війна кінчиться переговорами": Секретар РНБО виступив із заявою

понеділок, 20 травень 2024, 17:45

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Литвиненко заявив, що Україна усвідомлює, що війна закінчиться переговорами, тому підготувала і просуває формулу миру президента Володимира Зеленського. Пряма мова: "Україна чітко усвідомлює, що в...