Усвідомлює, що він там десь наступний: Медведєв істерить, що арешт Шойгу та Герасимова за ордером МКС стане приводом для війни

Дмитро Медведєв

Заступник голови ради безпеки РФ Дмитро Медведєв запевняє, що можливий арешт колишнього міністра оборони Росії Сергія Шойгу і начальника генштабу РФ Валерія Герасимова за ордером МКС то є перетин чергової червоної лінії і стане приводом для війни.

Про це інформує російське пропагандистське ЗМІ Коммерсант, посилаючись на слова чиеовника на пленарному засіданні Петербурзького міжнародного юридичного форуму.

За словами Медведєва арешт посадових осіб інших країн може стати приводом для оголошення війни, оскільки побудувати стабільну співпрацю між країнами без непорушності імунітету щодо чиновників неможливо.

"Виконання незаконного і нечинного щодо конкретної держави рішення про арешт її посадових осіб може стати актом оголошення війни",- сказав Медведєв.

Він закликав очільників інших країн припинити будь-які дії щодо "притягнення чиновників інших країн з імунітетом до кримінальної відповідальності за кордоном"

  • 25 червня Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт колишнього міністра оборони Росії Сергія Шойгу і начальника генштабу РФ Валерія Герасимова.

"Наскільки я розумію...": ЗМІ пояснили, чому від Путіна могла відмовитися його біологічна мати

неділя, 30 червень 2024, 22:10

Дитинство російського диктатора Володимира Путіна оповите секретами й легендами. За однією з версій, очільника Кремля могли виховувати не рідні батьки, а його вітчимом міг бути грузин. Таку думку висловила російсько-американська журналістка, дослідниця...

"Пам’ятаємо Героїв України, які віддали свої життя у цій битві": СБУ показала унікальні кадри спецоперації зі звільнення Зміїного

неділя, 30 червень 2024, 20:10

Два роки тому українські захисники звільнили острів Зміїний у Чорному морі. Служба безпеки України показали унікальні кадри спецоперації, передають Патріоти України. . У червні 2022 року спецпризначенці центру спецоперацій "А" СБУ разом із бойовими по...