Уточнено кількість цивільних жертв атаки на Київ і область у ніч на 30 травня

Вночі окупанти запустили по Україні 31 БпЛА. Сили ППО, у взаємодії із протиповітряною обороною знищили 29 дронів. Майже усі "Шахеди" уражені на підступах столиці та у небі Києва.

В ніч на 30 травня у Києві та Київській області внаслідок атаки російських дронів загинула 33-річна жінка, 13 людей отримали поранення, повідомляє пресслужба Нацполіції.

"Цієї важкої ночі у результаті ворожих обстрілів одна людина загинула, 13 - отримали поранення.

У Києві поранено девʼять осіб, 33-річна жінка загинула. У Київській області травмовані четверо громадян".

Також, за словами Вигівського, пошкоджено 16 обʼєктів — це цивільні авто, споруди і житлові будинки.

Начальник КМВА Сергій Попко повідомив, що майже всі поранені зафіксовані у Голосіївському районі Києва, де уламки влучили у багатоповерховий будинок.

Крім того, через падіння уламків відбулося загорання будинку в Дарницькому районі. Також там зафіксовано пошкодження автомобілів.

Голова Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, що фактів влучань в області не зафіксовано, однак внаслідок падіння уламків пошкоджено декілька багатоповерхівок – вибиті вікна, посічені фасади.

В одному з будинків сталося загоряння на двох поверхах. Пожежу – ліквідували.

Двох людей на Київщині госпіталізували до лікарні – інші постраждалі від госпіталізації відмовилися.

Крім того, уламками пошкоджені декілька автомобілів та нежитлові приміщення. В одній із громад сталося загоряння травʼяного настилу. Пожежу – ліквідували.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...