"Увійдуть до бункера Путіна і назвуть наступника": Піонтковський сказав, як зміниться влада в РФ

Диктатор країни-агресорки Росії Володимир Путін сам не готує свого наступника. Він планує триматися за владу в РФ до останнього, передають Патріоти України.

Проте наступника для Путіна готують різні численні групи в Росії. І питання, коли російського диктатора усунуть, вирішуватиметься на полі бою. Таку думку висловив російський публіцист і соціолог Андрій Піонтковський в ефірі телеканалу FREEDOM.

"Сам Путін не готує ніякого наступника. Всі ці міфи про наступника ми чули від 2016 року. Людина, яка розшукується Міжнародним кримінальним судом як злочинець, буде триматися за владу до останньої секунди. Наступника будуть готувати численні групи. Все вирішиться на полі бою", – вважає публіцист.

Два сценарії розвитку війни

Він зазначає, що ситуація у війні може далі розвиватися за одним із двох сценаріїв. Перший передбачає, що під час контрнаступу українські війська звільнять від окупантів Мелітополь і вийдуть на узбережжя, після чого російське угруповання в Криму перетвориться у величезний котел. Після цього російські загарбники будуть змушені тікати з Криму.

"Тоді і з’являться люди, які увійдуть до бункера Путіна та назвуть наступника. Це перший сценарій", – прогнозує Піонтковський.

Другий сценарій можливий у тому разі, якщо українським військовим не вдасться добитися таких великих успіхів на полі бою під час контрнаступу. У такому разі збережеться та патова ситуація, яка є зараз.

"Теж буде зіткнення сторін на якійсь лінії, може, більше на користь України. Зараз Путін не мріє взяти Київ, він мріє про те, щоб продати народу цю заморожену ситуацію як нібито почесну нічию і зберегти місце при владі. Розмови стосовно 2024 року саме тому активізувалися", – сказав Піонтковський.

Свої люди? Заступник Резнікова, який погодив купівлю “яєць по 17”, отримав посаду в МЗС

вівторок, 14 травень 2024, 9:57

Колишнього заступника міністра оборони з питань фінансів та внутрішнього аудиту Ростислава Замлинського призначили послом з особливих доручень Міністерства закордонних справ., пише Центр протидії корупції. Деталі: В Центрі проаналізували декларації пос...

"Тепер тисячі жителів тікають": Битва за Вовчанськ може стати першим великим боєм нового наступу РФ, - Forbes

вівторок, 14 травень 2024, 9:55

На місто наступає до п'яти батальйонів російської армії. Як пише Forbes, битва за Вовчанськ у Харківській області може стати однією з перших великих битв нового наступу Росії на півночі. Підрозділи кількох бригад ЗСУ, зокрема 59-ї мотострілецької брига...