Увімкнути особисту чарівність: Зеленський зателефонував у Pfizer з благанням про допомогу

Президент Володимир Зеленський зателефонував виконавчому директору фармацевтичної корпорації Pfizer Альберту Бурлі, інформують Патріоти України.

Як повідомляють в ОПУ, Бурлі пообіцяв Зеленському допомогти Україні з вакциною та сприяти її швидкому доправленню. Також співрозмовники обговорили питання, пов’язані з укладенням контракту на постачання в Україну вакцини Pfizer/BioNTech у найкоротші терміни.

Зокрема, голова правління Pfizer пообіцяв зробити все можливе, щоб Україна отримала перші партії вакцини за контрактом якнайшвидше. "Дякуємо, що зробили все можливе, щоб пришвидшити постачання вакцини Pfizer до України. Ми готові створити всі необхідні умови для використання вакцини. COVID-19 все ще залишається головним викликом для світу. Ми високо цінуємо, що фармацевтичні компанії борються за нас на передовій", – сказав Зеленський.

Раніше у Міністерстві охорони здоров'я повідомили, що розраховують отримати перші заявки на реєстрацію вакцин проти коронавірусу для екстреного медичного застосування вже до 14 лютого.

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...

Почалася істерика: Росія погрожує ексглаві МЗС Литви за пост про Керченський міст

неділя, 28 квітень 2024, 12:25

Перший заступник постійного представника Росії в ООН Дмитро Полянський у неділю, 28 квітня, відреагував на пост колишнього міністра закордонних справ Литви, нині посла країни в Швеції Лінаса Лінкявічюса щодо Керченського (Кримського) мосту, заявивши, щ...