"Увижу еще такой жест - будем рубить руки!": Тищенко влаштував розбірки на КПП "Тиса" (відео)

Нардеп від партії "Слуга народу" і голова Закарпатської обласної організації політсили Микола Тищенко влаштував інспекцію на кордоні з Угорщиною і закотив скандал. Він особисто вирішив перевірити телевізор і йому здалося підозрілим, що б/у техніку привезли в іншу країну. Так, спочатку Тищенко поспілкувався з патрульним поліцейським на КПП "Тиса" і заявив, що між Україною і Угорщиною "немає меж". Потім відправився на зважування вантажів, що підлягають митному декларуванню. Відповідне відео з'явилося на просторах інтернету, повідомляють Патріоти України.

"Слуга народу" вирішив особисто перевірити одну з машин, в якій виявив телевізор і з'ясував, що митники начебто вибірково оцінюють мито вантажів. Один з водіїв розповів, що техніку на українській митниці зазвичай не ставлять на ваги, як і інші "особисті" предмети. За словами іншого перевізника, є нібито секретний чат для бізнесменів і звичайних громадян.

"Хлопці, я сказав, що буде порядок, я вже приїхав у Закарпаття. Мене сюди прислав президент... Будемо рубати руки. Кому не зрозуміло?" – сказав Тищенко. Наприкінці нардеп зажадав, щоб складали протокол.

Тищенко поспілкувався з патрульним поліцейським на КПП "Тиса"
Тищенко особисто вирішив перевірити телевізор

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...