Уже не той настрій: Дружини окупантів із Бурятії записали звернення до влади з проханням повернути їхніх чоловіків додому (відео)

Дружини військових окупаційних військ РФ із Бурятії звернулися до влади з проханням повернути додому їхніх чоловіків із війни в Україні. За їхніми словами, окупанти виснажені "морально та фізично", передають Патріоти України.

Відповідне відеозвернення дружини окупантів із 5-ї окремої гвардійської Тацинської Червонопрапорної ордена Суворова 2-го ступеня танкової бригади РФ (військова частина 46108) адресували голові Бурятії Олексію Циденову. Вони поскаржилися, що їхні чоловіки не були вдома з того часу, як у січні 2022 року їх відправили на навчання до Білорусі.

"Військова частина 46108 задіяна на передових позиціях практично протягом п'яти місяців. Військовослужбовці виснажені морально та фізично, у всіх контузія легкого або середнього ступеня тяжкості", – розповіли вони.

Дружини окупантів також заявили, що у багатьох з їхніх чоловіків застуда та інші захворювання, і "через тривале перебування у важких військових умовах" їм потрібне медичне обстеження. Крім того, багатьом із них "не надавалася відпустка більше року".

У зв'язку з цим жінки звернулися до влади з проханням замінити їхніх чоловіків на позиціях в Україні іншими окупантами, які раніше не брали участі у війні.

Ще царський пароплав відігравав неабияку роль у підтримці боєздатност ЧФ: Знищення "Комуни" може завдати найбільшої шкоди флоту РФ - Forbes

середа, 24 квітень 2024, 4:42

Це був найстаріший діючий військовий корабель у світі, що виконує завдання на передовій лінії. Як пише Forbes, поки незрозуміло, наскільки серйозні пошкодження, але навіть помірна шкода може вивести судно з ладу на місяці або роки. "Це особливо поганий...

Українофобка Марджорі Тейлор Ґрін "торпедована в корму": Трамп неочікувано похвалив спікера Джонсона

середа, 24 квітень 2024, 3:25

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона після ухвалення законопроекту про допомогу Україні. . Як пише The Guardian, він нагадав, що республіканці мають у Палаті представн...