Уже п'ятий: У Росії загинув черговий топменеджер, пов'язаний з "Газпромом"

У котеджному селищі Морські тераси під Петербургом у басейні приватного будинку знайшли тіло загиблого від пострілу в голову Юрія Воронова, повідомляє "База". Поряд із тілом загиблого виявили травматичний пістолет, зараз правоохоронні органи встановлюють, кому він належав, передають Патріоти України.

61-річний Воронов був гендиректором транспортної компанії "Астра Шіппінг", вона виконувала арктичні підряди російського газового монополіста "Газпром".

Дружина загиблого розповіла, що він вирушив до заміського будинку 1 липня, перед від'їздом у нього стався конфлікт із діловими партнерами. Пару тижнів тому вона помітила, що чоловік почав багато випивати і припустила, що він нервував через втрату великих грошей. Російські ЗМІ повідомляють, що 2020 рік компанія "Астра Шиппінг" закінчила зі збитками 95 млн рублів, у 2021-му збитки склали 65 млн рублів.

Як вмирали топменеджери компаній, пов'язаних із "Газпромом"

Зазначимо, що з початку року це вже п'ята смерть топменеджерів, які так чи інакше пов'язані з "Газпромом". 30 січня у приватному будинку селища Ленінський Ленінградської області знайшли мертвим 60-річного Леоніда Шульмана, голови транспортної служби "Газпром Інвест". Тіло загиблого лежало у ванній кімнаті. Слідство дійшло висновку, що причиною смерті стало самогубство, оскільки в будинку виявили передсмертну записку, в якій Шульман пояснив, що більше не міг терпіти біль у зламаній нозі.

25 лютого в тому ж селищі знайшли тіло заступника генерального директора Єдиного розрахункового центру "Газпрому" (казначейство компанії) із корпоративної безпеки 61-річного Олександра Тюлякова. Він нібито повісився в гаражі-прибудові до будинку.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...