"Уже скоро вони не витримають і видихнуться": Арестович назвав терміни закінчення війни

За словами радника керівника Офісу президента України Олексія Арестовича, до кінця квітня чи початку травня російські загарбники просто видихнуться і не зможуть продовжувати наступ в Україні, передають Патріоти України.

Нові ймовірні дати закінчення війни Арестович озвучив в ефірі національного телемарафону. Він зазначив, що у ворога не вистачить сил, і тоді українцям буде легше їх "дотиснути" і перемогти.

"Кінець квітня – початок травня вони здохнуть, не зможуть наступати. Навіть якщо залишаться на нашій території, тільки з’явиться зеленка, будемо лупити їх стоячих на місці, силами воєнних і місцевих. Селяни швидко їм покажуть, як це – стояти на місці в країні, яка тебе ненавидить", – зазначив Арестович.

Також радник керівника ОП наголосив, що навряд чи окупанти повернуться до Києва на позиції, які вони покинули. Адже, за словами Арестовича, ніхто не здає оборонні позиції, щоб потім знову їх брати, тоді вже легше їх просто утримувати. Крім цього, щоб повернутися, їм потрібно більше військових сил, яких в РФ уже немає. "Треба бути повними ідіотами, щоб знову кидати сили на Київ. Якщо підуть знищимо", – сказав Арестович.

Зараз окупанти стягують сили на схід, Україна розуміє, що РФ готується іти в наступ на цьому напрямку. Проте в успіх цього наступу Арестович не вірить. Каже, що російські війська уже самовиснажилися, а поповнення, яке приходить, дуже "різношерсте" – з різних відомств, з різних за терміном перебування частин. Крім цього, орки уже тричі переносили запланований наступ, тому може бути таке, що і далі переноситимуть, каже радник голови ОП.

"Диму без вогню не буває": Путін був на межі життя та смерті, - оккультист

вівторок, 7 травень 2024, 7:22

Чутки про смерть диктатора РФ Володимира Путіна не відповідають дійсності. Однак восени 2023 року, коли вони вибухнули, глава Росії справді мав критичний момент. Про це розповів відомий російський окультист та філософ Андрій Космач в інтерв'ю блогеру М...

Істерики та погрози Путіна не ввели в оману: Сполучені Штати не бачать ознак, що росіяни застосують ядерну зброю проти України, - Держдеп США

вівторок, 7 травень 2024, 7:15

У Державному департаменті США прокоментували анонс російських навчань з використанням тактичної ядерної зброї. Про це заявив речник Державного департаменту США Метью Міллер. . "Риторика Росії - ядерна риторика - є безрозсудною та безвідповідальною впр...