Уже в 20 раз: Під Чорнобаївкою ЗСУ знищили 75 окупантів, майже 20 одиниць техніки та склад боєприпасів

Збройні сили України протягом доби нанесли понад 100 ударів по позиціях російських загарбників. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" у соціальній мережі Facebook. Зокрема, на Херсонщині та Миколаївщині російські окупанти продовжують укріплюватися на зайнятих рубежах, активні наступальні дії не ведуть, передають Патріоти України.

"Тим часом наші ракетно-артилерійські підрозділи у взаємодії з авіацією протягом доби нанесли понад 100 ударів по позиціях противника. Внаслідок чого на Херсонщині феєрично презентовано чергову серію Чорнобаївки із знищенням складу боєприпасів, підтверджено втрату 75 рашистів та майже 20 одиниць техніки, зокрема, 4 буксирувальних та 2 самохідних гаубиць "Мста-С", 4 мінометних комплексів, 2 одиниці броньованої та 4 автомобільної техніки, а ще 2 майстерні технічного обслуговування і 1 БПЛА", - сказано у повідомленні.

Також зазначається, що вороже корабельне угруповання в північно-західній частині Чорного моря складається з 2 кораблів – носіїв крилатих ракет та 6 великих десантних кораблів. При цьому противник продовжує підйомно-рятувальні роботи на місці знищення десантного катеру типу "Серна" біля Зміїного і намагається облаштувати позиції та організувати поставку техніки на острів.

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...