"Уже в кільце взяли": Окупант прогнозує швидку втрату росіянами Кремінної (аудіо)

Російський окупант, якого країна-агресор відправила в Україну вбивати та захоплювати міста, поскаржився, що армія РФ незабаром може втратити тимчасово окуповану Кремінну на Луганщині. Він почав плакатись, що українські військові просуваються вперед і накривають ворога щільним вогнем. Про це йдеться у перехопленні розмови окупанта із товаришем. Запис опублікували на Youtube-каналі Головного управління розвідки Міноборони України 31 травня, передають Патріоти України.

"У них (ЗСУ. – Ред.) зараз просто йдуть батальйонами, ешелонами.. Я не знаю, як це взагалі можливо, але вчора на власні очі побачили, ми просто включили задню передачу! Не 2 км, як ми вперед пішли, ми рівно 10 км зробили назад, нах*й! А поки ми так стоїмо і думаємо, то завтра-післязавтра Кремінній п*зда прийде. Вони (ЗСУ. – Ред.) просто її заберуть! Вони все вже в кільце взяли. Ми зараз з*балися звідти, теж все кинули, бо вони йдуть просто угрупованнями", – сказав росіянин.

Він поскаржився на військове командування, яке відправило його підрозділ на першу лінію фронту, хоча цього не повинно бути. Крім того, окупантів включили до складу штурмової бригади без їхнього відома.

"Ми, звичайно, на передку "танцюємо", але яка штурмова бригада перша нах*й. Ми зустрілися зі штурмовиками, попросили пояснити. Вони кажуть: вам, пацани, п*здец "щастить", ви й так у оч*у стоїте, де взагалі не повинні бути, так ще вас і в штурмову бригаду. Це перша лінія, у разі нападу укр*пів, навіть не штурмовики підуть першими, а ми", – поплакався військовий РФ.

Також він поскаржився на великі втрати своєї окупаційної армії. Розповів, що на їхню позицію привезли 175 добровольців, а українські воїни за допомогою дрона помітили це і накрили ворога вогнем.

"Нас як розпетрушило... Від цих пацанів залишилася сотка, якщо не 90. Вони без окопів, так до нас стрибали. "Пташка" ж бачить, так давай нас просто знищувати. У мене курточка – це суцільний друшлак, броник – куточки загнулися, я не розумію, як мені вчора пощастило. У них офіцер теж мобік *банутий якийсь, він узяв їх, коротше, в ряд поставив по 5 метрів один від одного.. Ні окопів... у кожного по магазину", – поскаржився окупант.

Водночас його співрозмовник сказав, що російські пропагандисти замовчують справжню ситуацію на фронті, і закликав "бити по Польщі". "Наші х*еплети них*я паніку не хочуть роздмухувати. Нічого до ладу не говорять. Цей Пригожин там теж з кимось закусився. Щось у них там зброї не вистачає. Нічого не зрозуміло, маячня якась. Усі кажуть "зброя є", так чого не в*бати? Треба вже під*дячити, як мінімум у Польщу! Тому що в Польщу вони вже все стягнули, усі навчальні центри перевезли, туди і треба пі*дячити!" – сказав громадянин країни-агресора.

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...