Уже всі справи зроблено? Луценко похвалився розкішною відпусткою у Провансі (фото)

Генеральний прокурор Юрій Луценко завершив відпустку у Франції. "Завершив 10-денну відпустку в Провансі", - написав він у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Неймовірна атмосфера простоти і краси. Гори, виноград, лаванда, море. І друзі", – написав Луценко, показавши фотографії.

"І вороги, які програли вибори – і, щоб не випасти з новин, звично брешуть про готелі, в яких я ніби то проживав. Насправді – обідав", – заявив генпрокурор.

Раніше нардеп Сергій Лещенко повідомив, що "генпрокурор Луценко зник із країни і стрічки новин" на час відпочинку, але 23 липня його бачили у Горді за обідом із друзями у готелі преміум класу.

Речниця Луценка Лариса Сарган також відреагувала на це: "Юрій Луценко нікуди не зникав, як би не пнулися деякі колишні. Так, він дійсно родиною відпочивав у французькому Провансі разом з друзями".

"Натомість один блогер, що втратив недоторканність, заявив, посилаючись на невідомих очевидців, що нібито Луценко відпочиває у місті Горд. Погуглив гарні фоточки з мальовничими краєвидами місцевості – коротше, як міг, видав бажане за дійсність. Але – облом", – зіронізувала Сарган.

"Подорожуючи регіоном на авто, в одному із ресторанів міста Горд Луценки з друзями зупинилися пообідати. Уявляєте?", – додала вона

Сарган також нагадала, що "фантазії деяких журналістів про "придбану нерухомість на Сейшелах" вилилися їм у судові позови". "Сьогодні генпрокурор проводить кілька нарад, зокрема і по справі суддів ОАСК", – повідомила речниця Луценка.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...