"В 90-е и то было легче!": Мсцеві розповіли про останні "покращення" в ОРДО

Своє існування місцеві жителі оцінюють, як «депресняк».

Жителі тимчасово непідконтрольних українському уряду територій Донецької області скаржаться на те, що їм стало дуже важко жити, і в 90-ті було набагато легше. Про це донеччани пишуть в соціальних мережах, передають Патріоти України.

«Что нам делать??? 90-е года были легче. Сейчас вообще неведение какое-то. Не успеваешь осмыслить цену на коммуналку, продукты, услуги, как они повышаются», — скаржаться місцеві.

За їхніми словами, в ОРДО насправді не підвищуються зарплати: «влада» говорить про підвищення, але при цьому скорочують ставки або зменшують премії і надбавки, і в результаті люди починають отримувати навіть менше, ніж раніше. «А что с зарплатами??? Якобы повышают… НО!!! В вузах сокращают ставки. И в результате преподаватели ДонНТУ никто не работает на ставку. Сокращение штатного расписание происходит ПОСТОЯННО!!! Вот сегодня с 0,8 ставки сократили всех до 0,7 ставки. Зачем это повышение зарплаты??? Люди после таких повышений получают меньше, чем до повышения», — поскаржились місцеві викладачі.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...