В Африці загинув український миротворець

Український військовослужбовець 11 окремої бригади армійської авіації "Херсон" старший лейтенант Олександр Мулявка загинув у Демократичній Республіці Конго, повідомляють Патріоти України з посиланням на 11 бригаду армійської авіації.

"З глибоким сумом повідомляємо, що 18 січня 2021 року трагічно загинув військовослужбовець 11 окремої бригади армійської авіації "Херсон" старший лейтенант Мулявка Олександр Ігорович, який виконував службові обов'язки в складі 18 окремого вертолітного загону Місії ООН зі стабілізації в ДР Конго", - йдеться в повідомленні.

Командування та особовий склад 11 окремої бригади армійської авіації "Херсон" висловлює щирі співчуття батькам, рідним і друзям у зв'язку з трагічною загибеллю офіцера.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...