В армії РФ брак артилеристів, вони найчастіше підпадають під масову "денацифікацію" ЗСУ

Російська армія несе великі втрати у війні з Україною. На сьогодні особливий брак окупанти відчувають в артилеристах. Саме вони найчастіше підпадають під масову "денацифікацію" Збройними силами України, передають Патріоти України.

Документ, який демонструє втрати особового складу в російських артилерійських підрозділах, опублікував Telegram-канал "Досье Шпиона".

В розпорядження каналу потрапив список втрат 288-ї артилерійської бригади ЗС РФ, яка дислокується у п. Муліно Нижегородської області. Підрозділ знаходиться у складі 1-ї гвардійської танкової армії Західного військового округу РФ.

У списку поіменно перераховано всіх ліквідованих українськими захисниками артилеристів цієї бригади, а також поранених. Загалом у ньому 39 військовослужбовців ЗС РФ, з яких лише двоє – санітарні втрати, тобто ті, хто отримав поранення. Решта – "двохсоті".

В Telegram-каналі уточнили, що цей підрозділ знаходився на Ізюмському напрямку до контрнаступу української армії.

Артилеристи на сьогодні є найбільш потрібними фахівцями на полі бою. Тому такі великі втрати особового складу в артилерійських підрозділах завдають істотних збитків потенціалу армії РФ.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.