"В армии "ЛДНР" трэш и ад": Скандальна адвокатка Монтян вимагає від Росії втрутитися у військовий конфлікт на Донбасі

Росія має втрутитися у військовий конфлікт на Донбасі, оскільки у підрозділах НЗФ «ЛДНР» відбувається «треш та пекло». Про це в інтерв'ю пропагандистським виданням повідомила українська "правозахисниця" Тетяна Монтян, передають Патріоти України.
За її словами, «Росії доведеться втручатися в будь-якому разі», тому що у «армії ЛДНР» «дикий недокомлект особового складу, а умовний «кордон» між ОРДЛО та Україною є мінними полями. Вона зазначає: «И там гуляют, как по Бродвею, туда-сюда ДРГ с обеих сторон. Просто не хватает людей, чтобы контролировать эту линию соприкосновения на всем протяжении. Я не думаю, что в кратчайшие сроки можно настолько усилить боеспособность корпусов ЛДНР, чтобы они реально были способны противостоять ВСУ без помощи России. Ну, хорошо, поставят им сейчас оружие. И смогут они продержаться не 2−3 дня, как сейчас, а 3−4 дня. Но дальше все равно придется России что-то делать: или сдавать их как стеклотару и загонять обратно в Украину, или вмешиваться и перемалывать это в фарш, как было во времена всех предыдущих "котлов".

Монтян також визнала, що на даний момент на передовий ОРДЛО нічого не змінюється і чутки про те, що РФ "здасть республіки" підривають бойовий дух НЗФ: «На Донбассе далеко не все уверены, то Россия не сдаст их, как это было в 2014 году. Поэтому все ждут, наблюдают. Но надеются, конечно, на лучшее».

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...