В Австралії теж: Коронавірус продовжує "завойовувати" світ (відео)

В Австралії зафіксовано вже 13 випадків інфікування небезпечною хворобою.

У вівторок, 4 лютого на території Австралії підтвердили ще один випадок зараження коронавірусом нового типу у 8-річної дитини з китайського міста Ухань, яка подорожувала в складі туристичної групи. Про це повідомляє державна служба новин Австралії ABC News, передають Патріоти України.

Це вже третій хворий в складі цієї туристичної групи, яка приїхала з Китаю в штат Квінсленд на північному сході Австралії. Раніше госпіталізували двох дорослих - 44-річного чоловіка і 42-річну жінку. Дитина знаходиться в ізоляції в університетській лікарні Голд-Коста, її стан оцінюють як стабільний.

Хворий хлопчик став першою дитиною на континенті, у якої підтверджено діагноз зараження коронавірусом. Всього в Австралії зафіксовано 13 випадків інфікування. Тим часом в мережі продовжують публікувати нові відео з лікарень, де знаходяться інфіковані хворі. На одному з них - жінка в китайському місті Ухань плаче під час відправки їжі своєму синові-лікарю, який перебуває на карантині.


На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...