У багатоповерхівках падають цілі під'їзди: Мер Бахмута розповів про ситуацію в місті

Ворожа артилерія та авіація б'є по житлових кварталах, в багатоповерхівках падають цілі під'їзди, у приватному секторі десятки згорілих будинків. Про це повідомив міський голова Олексій Рева, передають Патріоти України.

«Ворог продовжує знищувати Бахмутську громаду і воювати проти наших мирних мешканців. Найстрашніше, що від ворожих нападів гинуть щодня наші бахмутяни. Безпекова ситуація не дозволяє оперативно виявляти загиблих та розбирати завали», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ситуація в місті є надзвичайно важкою. Вщент розбита критична інфраструктура, що унеможливлює відновити електропостачання, водопостачання та вивезти сміття.

«Небезпечно всюди! Я вкотре повторюю, що треба евакуюватися! Негайно! Зараз найголовніше зберегти життя», – додав Рева.

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали:

Пекін отримав сигнал: Експертка пояснила, чим США можуть тиснути на Китай

понеділок, 29 квітень 2024, 7:56

Сполучені Штати продовжують чинити тиск на Китай, щоб зберегти свою перевагу на геополітичній арені. За деякими даними, Вашингтон навіть розглядає можливість відрізання китайських банків від американського долара, передають Патріоти України. Своєю черг...