У Білорусі загострюється конфлікт між "вагнерівцями" і місцевими силовиками, - ТЦК

У Білорусі на полігоні Воловщина загострюється конфлікт між найманцями з ПВК "Вагнера", які там виступають в ролі "інструкторів", та місцевими силовиками - співробітниками МВС республіки. Основною причиною конфлікту є тюремне минуле "вагнерівців. Про це повідомив Центр національного спротиву. Зазначається, що через це терористи з ПВК почали виїжджати з Білорусі, передають Патріоти України.

Білоруські поліцейські відмовляються працювати з колишніми в’язнями та злочинцями. Кривавий підхід до виконання завдань, якому "вагнерівці" навчають білорусів, лякає навіть "псів режиму Лукашенка"

Через загострення конфлікту вже близько 50 інструкторів-терористів з ПВК покинуло Білорусь. Основною умовою вибуття є підписання контракту з Міноборони Росії та продовження участі у війні проти України. Крім того, за останні три тижні понад 1500 "вагнерівців" відбули з Білорусі до Африки, де Росія також намагається розширити свій вплив.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...