"У будь-який момент можу звільнитися": Богдан відповів, чи планує він стати главою Кабміну

Також Андрій Богдан заявив, що посада глави Адміністрації президента не є тією посадою, яка підпадає під люстрацію.

Андрій Богдан. Фото: УНІАН.

Керівник Офісу президента Андрій Богдан заявив, що поки не збирається займати пост прем'єр-міністра, але не виключив цього. Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу "1 + 1", передають Патріоти України.

"Поки немає, але ноубоді ноуз (ніхто не знає - прим. ред.)", - сказав Богдан на запитання, чи можуть побачити його в перспективі в кріслі прем'єр-міністра. Він також прокоментував ситуацію з відповідністю свого перебування на посаді закону про очищення влади (люстрацію). Так, за його словами, посада глави Адміністрації президента (нині - Офіс президента) не є тією посадою, яка підпадає під люстрацію.
"І якщо буде доведено зворотне, то я в будь-який момент можу звільнитися. Повірте, це не важко мені зробити", - запевнив керівник ОП. Крім того, Богдан зазначив, що заробітна плата його "в межах 24 тисяч гривень", але додав, що ще не отримував її.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...