"У Чечні ж вони воювали": Пропагандисти Кремля готують росіян до відправки на війну в Україну 18-річних строковиків

Російська пропаганда готує інформаційне підґрунтя для мобілізації на фронт строковиків. "Воєнкор" РФ Олександр Коц одним з перших почав активно промацувати громадську думку всередині країни з цього приводу, зазначають Патріоти України.

У розмові зі своїм знайомим пропагандистом Коц заявив, що вважає досить нормальною відправку на війну проти України 18-річних строковиків. У цьому контексті Коц згадав війну проти Чечні, заявивши, що призовники нібито здійснювали там "справжні подвиги".

"Я прихильник того, щоб у "спеціальній військовій операції" брали участь військовослужбовці строкової служби. Я от не дуже розумію, чому їх не задіюють. Я ось згадую чеченську "кампанію". Ну відмінно воювали, справжні подвиги здійснювали 18-19-річні хлопці. Мені здається, що без другої хвилі в якомусь вигляді мобілізації нам обійтися не вдасться", - заявив Коц.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...