"У декого у руках кощієве яйце": Лікар Комаровський розповів, чому Зеленський відмовився від реформ

Український педіатр Євген Комаровський в інтерв'ю розповів, що президент Володимир Зеленський не реалізує обіцяних реформ тільки тому, що в когось на нього є компрометувальний матеріал, повідомляють Патріоти України.

"Володимир Олександрович поводиться так не тому, що йому так хочеться поводитися, а тому що в когось у руках кощієве яйце", – сказав Комаровський.

Журналістка перепитала, який може бути компромат на Зеленського, який до обрання на пост президента не займався політикою і не був на державній службі. "Ти не знаєш, і я не знаю", – сказав Комаровський і припустив, що такий компромат може бути у спецслужб, наприклад у Служби безпеки України.

Журналістка заперечила, що СБУ підконтрольна президенту – відомство очолює друг Зеленського Іван Баканов.

"Я не готовий ці теми обговорювати – я не знаю. Але просто це єдина логічна будова, як я можу пояснити метаморфози, які сталися із [Зеленським]. Інакше я пояснити це не можу. Мої уявлення про логіку і здоровий глузд далі цього пояснення [не заходять]. Тому що [складно] уявити собі, що людина, яка готова була дійсно міняти країну, [добровільно] зберегла в цій країні все, що її руйнує, – тотальну корупцію скрізь, де тільки можна, медицину жебрацьку, постійне вливання грошей у дебільну пропаганду тощо... Це ж жах, я взагалі цього не розумію", – зазначив лікар.

Комаровський розповів, що не спілкується зараз із Зеленським, востаннє вони розмовляли перед парламентськими виборами 2019 року. "Ні, звичайно, як ми можемо спілкуватися? Я там, схоже, уже... Там уже хтось щось накапав, як зазвичай. Мені так здається. Там поруч із президентом є люди, які розповідають, хто гарний, а хто поганий. А оскільки я там усе одно не ужився б, то слава богу, що мене там поряд немає", – сказав лікар.

На його думку, офіс Зеленського займається невластивими для себе функціями.

"Завдання Адміністрації Президента – країну презентувати у світі, ну вже не дороги, вибачте, не будівництво заводів із кисневими концентраторами. Якщо Адміністрація Президента займається закупівлями і будівництвом – вибачайте... Це жодного стосунку до президента не має. Багато хто говорить, що країні потрібно відмовитися від поста президента, але моє особисте переконання – вивести країну з глухого кута може тільки сильний лідер із сильними повноваженнями. Якби у нас з'явився президент, який може дати всім, кому треба, по мізках, усім показати своє місце й особистим прикладом показати, як треба працювати заради країни від ранку до ночі, навчився комунікувати з людьми, пояснювати свої дії [то ситуація у країні змінилася б]. Потрібна саме сильна президентська вертикаль", – переконаний Комаровський.
Джерело: Гордон

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...