У Держдумі РФ обламали "інтеграторів Донбасу в "рідну г*вень"

Володимир Джабаров. Фото: РБК.

Росія ніколи не розглядала Донбас, Луганськ, Донецьк як необхідні їй регіони. Відносини Донецька та Луганська з Києвом - це "суто внутрішня справа". Про це в інтерв'ю радіостанції "Говорит Москва" заявив перший заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров, інформують Патріоти України.

Так він прокоментував слова терориста Олександра Бородая про те, що республіки Донбасу "скоро стануть частиною РФ "де-юре". "Я не погоджуюсь із паном Бородаєм, бо Росія до сьогодні визнає Донецьк і Луганськ територією України. ...У нас є Мінський процес, у межах якого обговорюється питання про надання цим територіям особливого статусу", - сказав Джабаров.

Російський чиновник назвав питання відносин із Києвом "суто внутрішньою справою "ДНР" і "ЛНР". "Росія ніколи не розглядала Донбас, Луганськ, Донецьк як необхідні їй регіони. Ми розглядали ці регіони як території, де проживають російськомовні люди. Росіяни за національністю, а також багато росіян за духом. Ми спостерігали за тим, що відбувається", - підкреслив Джабаров.

"Навпаки, Донбас і Луганськ могли б стати тими регіонами, які прокладуть місток між Росією та Україною для того, щоб нормалізувати наші відносини", - додав він.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...