У "ДНР" наклала на себе руки відома терористка з "Сомалі"

Спочатку справу намагались представити як загибель при евакуації поранених окупантів, але пізніше стало відомо, що сепаратистка наклала на себе руки.

38-річна Ольга Ярославцева значилась медсестрою в незаконному збройному бандформуванні "Сомалі". Офіційно заміжньою не була, у покійної, судячи з повідомлень в сепаратистських пабліках, залишилося троє дітей, зазначають Патріоти України.

Про смерть "сомалійки", що входила до близького кола ліквідованого терориста Михайла Толстих ( "Гіві"), повідомив у своєму Telegram-каналі офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц).
"Попередньо суїцид", - написав захисник України. Пособниця окупантів внесена в базу даних сайту "Миротворець".
Ярославцева наче мала романтичні стосунки з якимось "гібридом" Гасановим. У пабліках сепаратистів спочатку писали, що нібито Ярославцева померла "при виконанні" і загинула від вибуху на поле бою, коли виносила поранених гібридів "ДНР". Однак були й такі повідомлення, що підтверджували, що Ярославцева померла не на "бойовому завданні".
"Не пишите, пожалуйста, непроверенную информацию. Оля действительно воевала, была медиком в "Сомали" и других подразделениях. Она была очень хорошим человеком и погибла, но не на боевых. Подробности только для близких", - написала в соцмережі подруга Ярославцева, натякаючи на те, що причиною самогубства сепаратистки стали особисті мотиви. Одні джерела пишуть, що Ярославцева повісилася, інші - застрелилася.

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...