У Дональда будуть проблеми? Під час обшуків у Трампа знайшли 11 комплектів секретних документів

Федеральне бюро розслідувань під час обшуків 45-го президента США Дональда Трампа виявило 11 комплектів секретних документів, повідомляють Патріоти України із посиланням на WSJ.

Як йдеться у повідомленні, документи знайшли під час обшуків у маєтку Трампа у Мар-а-Лаго. Частина була позначена як цілком секретні і призначалися для доступу лише у спеціальних державних установах.

Агенти ФБР вилучили близько 20 коробок з речами, папки з фотографіями та помилування прихильника Трампа Роджера Стоуна. У матеріалах, з яким ознайомилися журналісти, йдеться, що слідство отримало чотири комплекти абсолютно секретних документів, три комплекти секретних документів та комплекти конфіденційних документів. Докладнішої інформації про їх зміст немає.

За словами адвоката Трампа, він використав свої повноваження для розсекречення деяких матеріалів перед тим, як залишити свою посаду. 9 серпня ФБР провело обшук у резиденції колишнього президента США Дональда Трампа у Мар-а-Лаго, штат Флорида.


Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...