"В елітну бригаду спецназу РФ почали набирати засуджених за тяжкі злочини", - Роман Цимбалюк

У колись елітну бригаду спецназу Повітряно-десантних військ (ВДВ) Російської Федерації почали набирати карних злочинців, які раніше мали або мають судимість за тяжкі злочини. Так відбувається через величезні втрати серед особового складу під час проведення "спеціальної військової операції". Про це у Telegram повідомив український журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

Окрім того, за його словами, кандидати, яких відібрано для проходження служби у військових частинах ЗС РФ, не бажають їхати помирати на війну в Україну. З вищевказаних причин "еліту" із судимостями почали брати, зокрема, до 45-го полку спецназу ВДВ – військова частина 28337, Кубинка.

Нагадаємо: у зв'язку з великими втратами у лавах окупантів країна-агресор почала активно вербувати найманців на війну проти України. З початку липня формувати новий військовий підрозділ розпочали у російській столиці Москві. Майбутнім воєнним злочинцям обіцяють платити понад 200 тисяч рублів на місяць. У цьому частково витрати підрозділи покриваються за допомогою бюджету Москви.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...