"В Європі та Україні буде тільки одна холодна зима. А от "Газпрому" не буде кому продавати газ до кінця днів", - Сергій Фурса

"Путін сказав Європі, що відключить газ, якщо вони не стануть платити рублями. Європа пішла на перегляд умов контракту. Путін зрадів і різко скоротив подачу газу в Європу. Путін сказав Європі, що треба забрати з-під санкцій турбіну, а то відключить газ. Європа пішла на окремі умови по турбіні, прибрала її з санкцій і продавила Канаду, щоб та повернула турбіну Газпрому", - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише інвестиційний банкір Сергій Фурса, інформують Патріоти України, та продовжує:

"Путін зрадів і ще далі скоротив постачання газу в Європу, прикриваючись плановим ремонтом Північного потоку 1. Який сюрприз.

Може хоч цього разу вони вивчать урок? Як треба поводити себе з бандитами? І зрозуміють, що усі поступки бандити сприймають за слабкість?

Правильну відповідь підказала Литва. Транзит до Калінінграду закритий. Путін і вся його кліка обіцяли страшні кари. Литва сказала «Вперед». І все. Путін втерся.

І воно так працює постійно. Оці підлітки з підворотні, які прям офіційно кажуть, що треба відразу бити у морду, а потім вести перемовини, поважають тільки силу. І бояться її.

А зима буде холодною. І в Європі. І в Україні. Але фішка у тому, що і в Європі і в Україні то буде одна холодна зима, яка потрібна для перебудови енергетичної системи. А от газ потім Газпрому не буде кому продавати до кінця його днів. Чи, принаймні, до кінця днів Путіна".

"Ми не збираємося": У ЗСУ відповіли на чутки про відведення з фронту танків Abrams

неділя, 28 квітень 2024, 10:56

У Збройних силах України спростували чутки про відведення американських танків Abrams з фронту. У війську зазначили що не мають наміру ховати від окупантів те, що "зазвичай примушує ховатися їх самих". Про це заявили бійці 47-ї окремої механізованої б...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...