В Іраку консульство США атакували заміновані дрони-камікадзе

В іракському Курдистані обстріляли консульство США з дронів-камікадзе

В іракському Курдистані, що на півночі країни обстріляли консульство США з дронів-камікадзе, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Укрінформ».

Будівлю у місті Ербіль атакували чотирма замінованими дронами. Три заміновані дрони влучили у будівлю в передмісті Ербіль, при цьому один з них не вибухнув. Четвертий дрон впав у горах неподалік від міста.

Результати ураження дроном-камікадзе американського консульства в іракському Курдистані

Унаслідок нападу у двох зонах міста ніхто не постраждав. Іракський Курдистан має автономний статус у Іраку, а його адміністративним центром є місто Арбіль.

Дрон-камікадзе, що обстріляв консульство США в Ербілі


Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...