В Іраку ліквідували проіранського генерала

В Іраку невідомі вбили бригадного генерала Хайдар Хаді аль-Гараві, що командував одним з підрозділів шиїтського проіранського угрупування “Ліва Імам Баки”. Про це повідомляють у місцевих сторінках в соцмережах, зазначають Патріоти України.

Разом із ним загинув його помічник Аввад Мухасан аз-Замійлі. Обидва військові були вбиті під час засідки в пустелі біля кордону з сусідньою Сирією декілька днів тому.

Відео з автівки у якій вони пересувались та яка потрапила у засідку можна переглянути на каналі Близький схід українською в Телеграм:

За напад на військових поблизу кордону з Сирією, взяло на себе терористичне угрупування «Ісламська Держава» (ІДІЛ).

Окрім них за останні декілька днів невідомими на півдні Іраку були вбиті ще двоє офіцерів шиїтських проіранських угруповань.

Колаж з фото загиблих іранських військових, двоє зверху бригадний генерал Хайдар Хаді аль-Гараві та його помічник Аввад Мухасан аз-Замійлі:

Після цієї події авіація міжнародної коаліції нанесла декілька авіаударів, за словами представника МО Іраку, що авіаудари були нанесені в провінції Кіркук, в результаті чого були знищені два підземних укриття терористів, вбито сім бойовиків ІДІЛ.

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...

"Репліка GLSDB": Експерт розповів, чим особлива авіабомба, яку росіяни скинули на Харків

четвер, 28 березень 2024, 11:25

Вдень 27 березня російська терористична армія вдарила по Харкову авіабомбою з 200-кілограмовою бойовою частиною. За словами військового експерта Сергія Грабського, це новий тип зброї, яку росіяни цинічно тестують на мирних жителях України. Також він на...