У Карабасі можуть з'явитися загартовані в боях моджахеди: Афганістан категорично підтримав відновлення територіальної цілісності Азербайджану

Афганістан вимагає припинення окупації Нагірного Карабаху і підтримує зусилля народу й уряду Азербайджану.

Уряд Афганістану підтримав Азербайджан у карабаському конфлікті. Відповідну заяву опублікувало МЗС Афганістану, передають Патріоти України.

У документі йдеться про те, що карабаський «регіон отримав міжнародне визнання як частина Азербайджану». «Афганістан вимагає припинення окупації Нагірного Карабаху і підтримує зусилля народу й уряду Азербайджану», – наголошується в документі.

У відомстві додали, що Кабул також жалкує про людські втрати. До слова, українське посольство звернулось до українців з проханням утриматись від поїздок до Вірменії. Разом з тим, посольство закликає не відвідувати Нагірний Карабах.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...