У Карабасі підірвалась автівка з азербайджанськими журналістами: З Єревана грозяться і далі знищувати ворога на "окупованих територіях"

Сьогодні вранці в селі Сусузлуг на протитанковій міні підірвалася військова машина, на якій переміщалася знімальна група, повідомляють Патріоти України.

Загинули оператор, кореспондент Азербайджанського телебачення, а також представник районної виконавчої влади. Чотири людини поранені. Поки даних про їх стан здоров'я немає.

Виконавчий директор Агентства розвитку медіа Азербайджану Ахмед Ісмайлов назвав трагічний інцидент "терактом" проти представників медіа, пише Day.Az. "Ми рішуче засуджуємо цей акт і закликаємо всі міжнародні організації дати правову оцінку події", - заявив Ісмайлов. У Мережі з'явилися кадри наслідків підриву військової машини. Від транспорту залишився тільки обгорілий остов.

Міністерство внутрішніх справ і Генеральна прокуратура Азербайджану заявили: вірменські ЗС продовжують мінувати азербайджанські території, що є грубим порушенням норм і принципів міжнародного права. Вірменський телеграм-канал "Armenian Military Portal", що спеціалізується на військовій тематиці та подіях в Нагірному Карабасі, заявив, що подібні інциденти триватимуть до тих пір, "поки ворог не буде вигнаний з вірменських земель".


Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...