"У Херсоні вже "корки" - кожен бажає обійняти героїв ЗСУ": Мешканка розповіла про ситуацію в місті, до якого зайшли українські воїни (відео)

Окупанти, які, за свідченнями мешканців Херсона, втекли з обласного центру, окопуються в городах тих сіл, які розташовані на лівому березі Дніпра. Про це в коментарі ТСН.ua розповіли мешканці Херсона, передають Патріоти України.

"Окопуються в городах, розміщують свою техніку між приватними будинками. Наприклад, така ситуація склалась поблизу села Чулаківка. В деяких населених пунктах є по шість рядів техніки", – розповіла мешканка Херсона, яка має родичів у Чулаківці.

"Раніше в деяких Telegram-каналах була інформація, що росіяни демонтували та вивезли з собою навіть пластикові вікна. Підтверджую цей факт. Дійсно, є будівлі, де були достатньо акуратно демонтовані пластикові вікна. Викрали навіть дитячий паровозик, який виконував роль атракціону. Зараз ми жартуємо, що паровозика ми їм не пробачимо. Про викрадені пральні машинки вже мовчимо", – розповіла жінка.

За словами співрозмовниці ТСН.ua, станом на 15:00 українські захисники дуже повільно просувалися до центру Херсона.

"Все це через те, що кожен херсонець бажає обійняти та привітати наших воїнів. В Херсоні реальні "корки" через це. Але хочеться ще застерегти: в сміттєвих контейнерах спостерігаємо російську військову форму. Це означає, що в місті є переодягнені в цивільне російські солдати", – зауважила мешканка Херсона.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...